Lempeng Panas Étchanger

Pedaran pondok:

Penukar panas Lempeng mangrupikeun perlengkapan idéal pikeun cairan-cair, bursa panas cair-gas.


  • Harga FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Order: 1 buah
  • Kamampuhan Suplai: 50 ~ 100 Potongan per Bulan
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Parameter Produk

    Spésifikasi penukar panas pelat:

    Aya dua jinis tukeur panas piring: jinis BR sareng jinis BRB. Spésipikasi rupa-rupa tukeur panas piring sapertos kieu:

    Kode: BR 0.13 1.0 8 NI No.: 1 2 3 4 5 6 7

    Koméntar sapertos kieu:

    No 1 ngagambarkeun panukar panas piring
    Nomer pelat nomer 2 nyaéta ripple herringbone
    No 3 ngagambarkeun 0,13 jenis, ogé hartosna luas bursa panas hiji lambar nyaéta 0.13m2
    No 4 ngagambarkeun tekenan desain 1 .OMpa
    Nomer 5 ngagambarkeun sadaya luas bursa panas 8m2
    No 6 ngagambarkeun segel karét NBR
    No 7 ngagambarkeun struktur bentuk pigura nyaéta tipe bingkai dukung-dua (ogé katelah jenis gantung)

    Struktur Produk
    Penukar panas piring mangrupikeun alat anu idéal pikeun tukeur panas henteu langsung sareng mendingan ngaliwatan dua cairan suhu anu bénten. Éta diulas ku efisiensi tukeur panas tinggi, tingkat recovery panas tinggi, leungitna panas leutik, tapak suku leutik, perakitan fléksibel sareng instalasi, operasi saderhana, gampang dipasang sareng dibongkar, umur panjang, investasi murah, sareng panggunaan anu aman. Dina kaayaan leungitna tekanan anu sami, koefisien mindahkeun panas tina penukar panas piring nyaéta 3-5 kali langkung luhur tibatan penukar panas tabung. Ruang lantai ngan ukur sapertilu tina jinis tabung, sareng tingkat pangubaran panas tiasa ngahontal langkung ti 90%.

    Struktur exchanger mangrupikeun dua-tipe tipe frame. Komponén utama kalebet pelat, karét penukar panas, pelat tekanan tetep, pelat tekanan anu tiasa dipindahkeun, batang pituduh luhur / handap, pilar, majelis sekrup clamping, bagian rolling, nozel, jsb.
    Pelatna didamel tina 304 atanapi 316L lambar stainless steel, dipencet kana sababaraha bentuk bergelombang saatos heureuy, sareng umumna ngagaduhan jinis riak sareng jinis herringbone.
    Kasar ieu biasana maénkeun nuturkeun tilu kalungguhan:
    ● Ningkatkeun daérah mindahkeun panas anu épéktip.
    ● Jantenkeun média ngagalura dina saluran aliran, ngalambatkeun pembentukan kokotor.
    ● Saatos pelat dirakit, korugasi pelat silih kontak pikeun ngawangun sajumlah ageung kontak, anu ningkatkeun kaku sareng kateguhan pelatna, ngamungkinkeun aranjeunna tahan bédana tekanan ageung antara dua jalur aliran éta.